Ανοικτό και το Σ/κ το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δήμου Λευκωσίας λόγω καύσωνα

Ανοικτό και το Σ/κ το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δήμου Λευκωσίας λόγω καύσωνα

Ο Δήμος Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης κατά των συνεπειών του καύσωνα θα συνεχίσει να είναι ανοικτό τις επόμενες μέρες

Απο τις 07:30 μέχρι τις 18:00, αναφέροντας ότι έγιναν διευθετήσεις να λειτουργήσει και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 μέχρι τις 18:00.

Το Κέντρο βρίσκεται στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο χώρο του πρώην Δημοτικού Γηροκομείου στην περιοχή της Πύλης Αμμοχώστου, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 40 (τηλέφωνο 22 797850).

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του το Κέντρο εποπτεύεται από προσωπικό και διαθέτει κλιματισμό και δροσερά ποτά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE