Το NBA επέβαλε πρόστιμο στον Ντίλον Μπρουκς επειδή αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Το NBA επέβαλε πρόστιμο στον Ντίλον Μπρουκς επειδή αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους

Ο Ντίλον Μπρουκς άρχισε να αποφεύγει τους δημοσιογράφους μετά τις τελευταίες ήττες των Γκρίζλις από τους Λέικερς και το NBA τον τιμώρησε για αυτή τη στάση με ένα πρόστιμο.

Πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ επέβαλε το NBA στον Ντίλον Μπρουκς. Ο 27χρονος φόργουορντ των Μέμφις Γκρίζλις βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας, αφού το τελευταία διάστημα είχε κάνει αρκετές προκλητικές δηλώσεις, που είχαν προκαλέσει αίσθηση. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες ήττες της ομάδας από τους Λος Άντζελες Λέικερς στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA, ο Μπρουκς προτίμησε να αποφύγει τα ΜΜΕ και αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.