Ανήλικοι από την πολύπαθη Συρία οι τσαντάκηδες της Λεμεσού

Ανήλικοι από την πολύπαθη Συρία οι τσαντάκηδες της Λεμεσού

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση αριθμού υποθέσεων κλοπών τσαντών από γυναίκες, βρίσκεται η Αστυνομία μετά από τη σύλληψη ενός 14χρονου και ενός 16χρονου.

Η σύλληψή τους, έγινε σήμερα το πρωί, της Πέμπτης, 06/08/2015, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον τους για υπόθεση απόπειρας ληστείας, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 4 Αυγούστου 2015.

Ανακρινόμενοι οι δύο συλληφθέντες φέρονται να ομολόγησαν τη διάπραξη και άλλων αδικημάτων παρόμοιας φύσης, τα οποία διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα στη Λεμεσό.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι. 

Νέα καταγγελία  

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λεμεσού, ότι γύρω στις 2.45π.μ. την Πέμπτη, 06/08/2015, ενώ περπατούσε σε δρόμο της Λεμεσού, δύο άγνωστα της πρόσωπα, που επέβαιναν μοτοποδηλάτου, άρπαξαν την τσάντα που κρατούσε και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, εντός της τσάντας βρίσκονταν το κινητό της τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των €50 περίπου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.