Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

Η σύλληψή τους, έγινε σήμερα το πρωί, της Πέμπτης, 06/08/2015, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε εναντίον τους για υπόθεση απόπειρας ληστείας, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 4 Αυγούστου 2015.
Ανακρινόμενοι οι δύο συλληφθέντες φέρονται να ομολόγησαν τη διάπραξη και άλλων αδικημάτων παρόμοιας φύσης, τα οποία διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα στη Λεμεσό.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια κινητά τηλέφωνα και ένα ρολόι.
Νέα καταγγελία
Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο Λεμεσού, ότι γύρω στις 2.45π.μ. την Πέμπτη, 06/08/2015, ενώ περπατούσε σε δρόμο της Λεμεσού, δύο άγνωστα της πρόσωπα, που επέβαιναν μοτοποδηλάτου, άρπαξαν την τσάντα που κρατούσε και τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με την παραπονούμενη, εντός της τσάντας βρίσκονταν το κινητό της τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των €50 περίπου.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




