ΕΛΛΑΔΑ

Γιάνης Βαρουφάκης: Νέα σύλληψη για τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια - Παλιός γνώριμος των Αρχών ο δράστης

Γιάνης Βαρουφάκης: Νέα σύλληψη για τον ξυλοδαρμό του στα Εξάρχεια - Παλιός γνώριμος των Αρχών ο δράστης

Ένας παλιός γνώριμος των Αρχών που πριν δέκα χρόνια είχε συλληφθεί για κατάληψη κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας, είναι ο άνθρωπος που επιτέθηκε και ξυλοκόπησε άγρια τον γραμματέα του Μερα25 Γιάνη Βαρουφάκη, στις 10 Μαρτίου στα Εξάρχεια.

Ο νεαρός έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας μετά απο έρευνες των Αρχών και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο άνδρας. ταυτοποιήθηκε ως ο βασικός δράστης όπου επιτέθηκε στον κύριο Βαρουφάκη και του έριξε δύο γροθιές και μια κλωτσιά στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον.

Σύμφωνα με πηγές, ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την Υπόδιεύθυνση Κρατικης Ασφάλειας καθώς στις 9 Ιανουαρίου 2013, συνελήφθη μαζί με άλλα έξι άτομα κατά τη διάρκεια επιχειρήσης εκκενώσης κτιρίου που τελούσε υπό κατάληψη στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σκαραμαγκά το οποίο ανήκει στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου, η οποία θα οδηγηθεί στα Εγκληματολογικα Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για περαιτέρω εξέταση.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την ανακρίτρια του 1ου ανακριτικού τμήματος ανηλίκων, στην οποία έχει ανατεθεί η υπόθεση και εξέδωσε ένταλμα σύλληψης με το οποίο και ο δράστης συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top