Δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Εργασία στη Λευκωσία - Μάθε λεπτομέρειες

Δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Εργασία στη Λευκωσία - Μάθε λεπτομέρειες

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δωρεάν πιστοποιημένης εκπαίδευσης διάρκειας 6 ωρών με θέμα Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία – Επείγοντα Περιστατικά» το Σάββατο 6 Μαΐου,στις 8:00π.μ.

Το σεμινάριο κατάρτισης θα λάβει χώρο στο ΚΕΕΑΕΔ ( Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση σε ευάλωτες ομάδες) που βρίσκεται στην οδό Τρικούπη 131, στη Λευκωσία.

'Οπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους σε καίρια θέματα και να προσθέσουν στο βιογραφικό τους την πιστοποίηση.

Ειδικότερα αναφέρεται πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται στους Δημότες Λευκωσίας, άτομα που αναζητούν εργασία και θέλουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους, άτομα που λαμβάνουν επιδόματα, νέοι (18-35), άτομα που επιθυμούν να επανενταχθούν στα κοινωνικά δρόμενα, άτομα με μεταναστευτική βιογραφία, μονογενείς, ΑμεΑ, καθώς και άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους.

Το σεμινάριο προσφέρεται σε συνεργασία με τη Power Life savers και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β.

Τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορεί να κάνουν εγγραφή χρησιμοποιώντας το πιο κάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflOTlecqv0dgOcHIJgEW23QG-znVNtMHo1IROlya8mZgPt1w/viewform?usp=sf_link

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE