Ο Μπερλουσκόνι μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες

Ο Μπερλουσκόνι μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι πιθανόν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου τις αμέσως επόμενες ημέρες. Δεν αποκλείεται να μπορέσει να επιστρέψει στην κατοικία του αύριο ή την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας, ογδόντα έξι ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 5 Απριλίου εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού και χρόνιας μορφής λευχαιμίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ιατρικά ανακοινωθέντα, η κατάσταση της υγείας του «Καβαλιέρε» τις τελευταίες εβδομάδες παρουσίασε «αργή αλλά σταθερή βελτίωση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE