Ο Μπερλουσκόνι μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες

Ο Μπερλουσκόνι μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τις επόμενες ημέρες

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι πιθανόν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου τις αμέσως επόμενες ημέρες. Δεν αποκλείεται να μπορέσει να επιστρέψει στην κατοικία του αύριο ή την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας, ογδόντα έξι ετών, εισήχθη στο νοσοκομείο στις 5 Απριλίου εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού και χρόνιας μορφής λευχαιμίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ιατρικά ανακοινωθέντα, η κατάσταση της υγείας του «Καβαλιέρε» τις τελευταίες εβδομάδες παρουσίασε «αργή αλλά σταθερή βελτίωση».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέλος στις «ανεξέλεγκτες» ξένες επενδύσεις – Τι προβλέπει το νέο πλαίσιο που έρχεται στη Βουλή

Τέλος στις «ανεξέλεγκτες» ξένες επενδύσεις – Τι προβλέπει το νέο πλαίσιο που έρχεται στη Βουλή

Με ευρεία συναίνεση κομμάτων ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων, το οποίο αναμένεται να οδηγηθεί στην Ολομέλεια σε τρεις εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE