ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τέσσερις Mercedes – Benz, A-Class χαρίζει η ΕΚΟ Κύπρου μέσω του ΕΚΟ Smile App!

Τέσσερις Mercedes – Benz, A-Class χαρίζει η ΕΚΟ Κύπρου μέσω του ΕΚΟ Smile App!

Η ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζει να πρωτοπορεί, επιβεβαιώνοντας εμπράκτως την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με το καταναλωτικό κοινό! Εξακολουθώντας, λοιπόν, να χαρίζει αμέτρητα Smiles μέσω του EKO Smile App, τώρα δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της πολυβραβευμένης εφαρμογής να νιώσουν ακόμα πιο τυχεροί και προνομιούχοι…

Στο πλαίσιο ενός ευχάριστου απογευματινού κοκτέιλ, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 στο ‘Garden Day & Night’, στη Λευκωσία, η ΕΚΟ Κύπρου ανακοίνωσε την έναρξη ενός ακόμη μεγάλου διαγωνισμού μέσω του έξυπνου και λειτουργικού EKO Smile App, στην παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, στελεχών και συνεργατών.

Συγκεκριμένα, τέσσερις τυχεροί/τυχερές θα κερδίσουν από μία Mercedes-Benz A-Class 180 Advanced Package, αξίας 42,550 Ευρώ η κάθε μία, ενώ οι πολλαπλοί τρόποι συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι εύκολοι, γρήγοροι και απλοί. Με κάθε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας από τα πρατήρια ΕΚΟ, που πραγματοποιείται μέσω του EKO Smile App, οι χρήστες θα επιβραβεύονται με συμμετοχές σε κάθε κλήρωση. Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τέσσερις κληρώσεις μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και σε κάθε μία από αυτές θα αναδεικνύεται ένας τυχερός/τυχερή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς: «Υλοποιώντας διαχρονικά ενέργειες που έχουν ως επίκεντρό τους την προσφορά απέναντι στον άνθρωπο, την καινοτομία, την επιβράβευση, αλλά και την προηγμένη τεχνολογία ξεκινάμε -ως ΕΚΟ Κύπρου- έναν μεγάλο διαγωνισμό μέσω της λειτουργικής και πολυβραβευμένης εφαρμογής EKO Smile. Πρόκειται για μία ενέργεια επιβράβευσης, αφού αποτελεί ένδειξη ανταπόδοσης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, το οποίο εδώ και τρία χρόνια έχει κάνει την έξυπνη αυτή εφαρμογή αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς του. Οι τέσσερις νικητές/νικήτριες θα κερδίσουν από ένα Mercedes A-Class, δηλαδή ένα όχημα πολυτελείας ή αν θέλετε, τον ιδανικό συνοδηγό σε κάθε διαδρομή…».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΚΟ Κύπρου στο www.eko.com.cy και τις επίσημες σελίδες της στα Social Media (Facebook: EKO Cyprus & Instagram: @EKO.Cyprus).

Κατεβάστε το ΕΚΟ Smile App, κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top