Επίθεση με ψαλίδι δέχθηκε γυναίκα στην Ελλάδα - Επέστρεφε από την εργασία της

Επίθεση με ψαλίδι δέχθηκε γυναίκα στην Ελλάδα - Επέστρεφε από την εργασία της

Επίθεση με ψαλίδι δέχθηκε γυναίκα στη συμβολή των οδών Δήμητρας και Αγίας Τριάδας στην Πτολεμαΐδα.

Η 31χρονη κάλεσε σε βοήθεια τους περίοικους για να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και χωρίς να διατρέχει κίνδυνο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η γυναίκα, η οποία φυλάει έναν ηλικιωμένο, επέστρεφε από την εργασία της και στο συγκεκριμένο σημείο άγνωστοι της επιτέθηκαν και την τραυμάτισαν με ψαλίδι, στην κοιλιά με σκοπό, πιθανότατα, τη ληστεία, αλλά η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όπως μεταδίδει το kozanimedia.

Η τραυματίας, που έβαλε τις φωνές και την άκουσαν περίοικοι, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ ήδη η Ασφάλεια Εορδαίας έχει προχωρήσει σε προσαγωγές δύο γυναικών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE