Τη διοργάνωση τριμερούς συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου συμφώνησαν Τσίπρας-Σίσι

Τη διοργάνωση τριμερούς συνάντησης Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου συμφώνησαν Τσίπρας-Σίσι

Συμφωνήθηκε σήμερα μεταξύ του 'Ελληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Αιγύπτιου Προέδρου Αμπντελ Φατάχ ελ Σίσι, η διοργάνωση τριμερούς συνάντησης Ελλάδας- Κύπρου- Αιγύπτου, ενώ συζητήθηκαν και ζητήματα οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών.

Το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε πως η συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την επικείμενη τριμερή συναντηση.

Αυτές, είπε στο ΚΥΠΕ πηγή από το Μέγαρο Μαξίμου, θα διευθετηθούν σύντομα.

Στη συνάντησή τους, στο περιθώριο των επίσημων εγκαινίων της νέας Διώρυγας Σουεζ, οι δύο ηγέτες συζήτησαν και θέματα οικονομικής
συνεργασίας, όπως και της λιμενικής συνεργασίας ανάμεσα στο Σουέζ και στον Πειραιά, καθώς και άλλα ελληνικά λιμάνια.

Αποφασίστηκε επίσης να ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο συναντήσεις αξιωματούχων, προκειμένου να υποστηριχτεί η δραστηριοποίηση ελληνικών επιχειρήσεων στην περιοχή του Σουέζ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από πυροβόλο όπλο οι σφαίρες στο όχημα της 25χρονης - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Από πυροβόλο όπλο οι σφαίρες στο όχημα της 25χρονης - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες μετά τη ρίψη πυροβολισμών τα ξημερώματα στην Ορόκλινη.