ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεταβαίνει στο Λονδίνο για τη στέψη του Βασιλιά Κάρολου Γ’ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μεταβαίνει στο Λονδίνο για τη στέψη του Βασιλιά Κάρολου Γ’ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στο Παρίσι σήμερα, μεταβαίνει απόψε στο Λονδίνο, όπου θα παραστεί στην τελετή στέψης του Βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου Κάρολου Γ’.

Στην τελετή στέψης του Βασιλιά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνοδεύεται από τη σύζυγο του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Στο περιθώριο της τελετής στέψης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί αύριο το απόγευμα σε εκδήλωση που διοργανώνει η Κοινοπολιτεία, κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα της, στο Marlborough House, στην παρουσία και του Βασιλιά Καρόλου Γ’ και των αρχηγών κρατών των μελών της Κοινοπολιτείας.

Θα ακολουθήσει κλειστή συζήτηση ανάμεσα στους ηγέτες με θέμα «Το Μέλλον της Κοινοπολιτείας, με επίκεντρο τη Νεολαία».

Ακολούθως, οι ηγέτες, συνοδευόμενοι από τις/τους συζύγους τους θα παραστούν σε δεξίωση που παραθέτει ο Βασιλιάς και η σύζυγος του στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Το Σάββατο, 6 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγος του θα μεταβούν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την τελετή στέψης.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παρακαθίσει σε δείπνο με το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο την Κυριακή, 7 Μαΐου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top