Δεκατρείς υποθέσεις τον Απρίλιο για βία στην οικογένεια στην Πάφο

Δεκατρείς υποθέσεις τον Απρίλιο για βία στην οικογένεια στην Πάφο

Δεκατρείς υποθέσεις διερεύνησε το κλιμάκιο για τη βία στην οικογένεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου τον Απρίλιο φέτος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως μέσα από τις 13 υποθέσεις προέκυψαν συλλήψεις 7 προσώπων.

Όλες οι υποθέσεις καταχωρήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, και εκδόθηκαν διατάγματα κατά 6 προσώπων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως το κλιμάκιο δέχεται και καταγγελίες με αλληλογραφία που προέρχεται από διάφορα τμήματα ή και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Είναι, είπε, μεγάλη η σημασία που δίδεται στα πλαίσια συντονισμού της Αστυνομίας, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και με τα νοσοκομεία για περίθαλψη των θυμάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.