Δεκατρείς υποθέσεις τον Απρίλιο για βία στην οικογένεια στην Πάφο

Δεκατρείς υποθέσεις τον Απρίλιο για βία στην οικογένεια στην Πάφο

Δεκατρείς υποθέσεις διερεύνησε το κλιμάκιο για τη βία στην οικογένεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου τον Απρίλιο φέτος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως μέσα από τις 13 υποθέσεις προέκυψαν συλλήψεις 7 προσώπων.

Όλες οι υποθέσεις καταχωρήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, και εκδόθηκαν διατάγματα κατά 6 προσώπων.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως το κλιμάκιο δέχεται και καταγγελίες με αλληλογραφία που προέρχεται από διάφορα τμήματα ή και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Είναι, είπε, μεγάλη η σημασία που δίδεται στα πλαίσια συντονισμού της Αστυνομίας, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και με τα νοσοκομεία για περίθαλψη των θυμάτων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE