Παπαχαραλάμπους - Νέα παρέμβαση: «Για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων και για χάριν της αλήθειας...»

Παπαχαραλάμπους - Νέα παρέμβαση: «Για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων και για χάριν της αλήθειας...»

Μετά τον σάλο από τη δήλωση του για τον πρώην ΠτΔ, Νίκο Αναστασιάδη και την κόντρα που ξέσπασε ο τέως πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους επανήλθε με νέα ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους δημοσιοποίησε ξανά την επιστολή παραίτησης του το 2021 για «αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων και για χάριν της αλήθειας», όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του προς τα ΜΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE