Πήγε διακοπές και άφησε τα ανήλικα παιδιά της για 3 εβδομάδες... μόνα τους στο σπίτι!

Πήγε διακοπές και άφησε τα ανήλικα παιδιά της για 3 εβδομάδες... μόνα τους στο σπίτι!

Στην γνωστή ταινία η οικογένεια του Μακόλεϊ Κάλκιν, τον άφηνε μόνο του στο σπίτι, πηγαίνοντας για διακοπές στο Παρίσι κατά λάθος. Μια μητέρα από τη Βρετανία όμως έκανε το σενάριο της ταινίας πραγματικότητα, και μάλιστα ηθελημένα.

Όπως αναφέρει η Mirror, η γυναίκα εγκατέλειψε μόνα τους στο σπίτι τα δύο ανήλικα παιδιά της, ένα εκ των οποίων μάλιστα ήταν κάτω από δέκα ετών, και πήγε διακοπές εκτός της χώρας για τρεις εβδομάδες!

Όταν οι αρχές βρήκαν τα παιδιά, δεν είχαν πλέον φαγητό, ούτε θέρμανση, ενώ το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση.

Η γυναίκα έφυγε από τη Βρετανία για τις διακοπές της τον Ιανουάριο, αφήνοντας τα παιδιά της εντελώς μόνα τους. 

Όταν επέστρεψε, μετά από τρεις εβδομάδες συνελήφθη στο αεροδρόμιο, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα οδηγηθεί τελικά σε δίκη.

Τα δύο παιδιά, που μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα για κάποιο διάστημα, επέστρεψαν τελικά στη μητέρα τους, ενώ εκπρόσωπος των αρχών δήλωσε ότι «εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για την οικογένεια».



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE