Απόπειρα αυτοκτονίας πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας – Αιτία τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της…

Απόπειρα αυτοκτονίας πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας – Αιτία τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της…

Προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της με ηρεμιστικά και αντικαταθλιπτικά χάπια. Την εντόπισε αναίσθητη στο κρεβάτι της η οικιακή βοηθός του συντρόφου της.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της "Star Press", πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια είχε μπει σε κλινική των βορείων προαστίων με νευρικό κλονισμό. Αυτή τη φορά τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα χειρότερα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της δεν εξελίσσονται καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Με τον σύντροφό της οι καβγάδες ήταν σχεδόν καθημερινοί.

Όταν ο σύντροφός της, της ζήτησε να χωρίσουν από το τηλέφωνο, η παρουσιάστρια…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο tv.tothemaonline.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.