Έτοιμος για νέο διπλό στο ΓΣΠ και... βήμα Ευρώπης!

Έτοιμος για νέο διπλό στο ΓΣΠ και... βήμα Ευρώπης!

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και τα χθεσινά ευνοϊκά αποτελέσματα, ο Απόλλωνας θα κοντραριστεί απόψε (19:00) με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ, με μοναδικό στόχο τη νίκη για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τους ανταγωνιστές του και να κάνει σημαντικό βήμα για έξοδο στην Ευρώπη!

Πλέον, η απόσταση από την προνομιούχο 3η θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη, είναι μόλις έξι πόντους και αν η Λεμεσιανή ομάδα κερδίσει το "τριφύλλι", θα μειώσει στους τρεις και παράλληλα, θα πιάσει την Πάφο στην 4η θέση, ενώ η διαφορά από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ θα είναι πλέον στο -6 και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν, είναι στα... πόδια των παικτών του Μπογκτάν Αντόνε η επική ανατροπή!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE