Όλο πλησιάζει κι όλο απομακρύνεται...

Όλο πλησιάζει κι όλο απομακρύνεται...

Ο ΑΠΟΕΛ σε ακόμα ένα ματς έμεινε χωρίς νίκη, πήρε για ακόμα μία φορά το βαθμό της ισοπαλίας, σημείωσε γκολ μετά από καιρό και η απόσταση από την κορυφή παρέμεινε στο... ένα ματς.

Οι γαλαζοκίτρινοι της πρωτεύουσας τα έχουν ξανά με την ατυχία, καθώς στο τελευταίο κομμάτι της επίθεσης η εκτέλεση δεν είναι η ιδανική. Αλλιώς θα γινόταν η ανάγνωση του ματς αν ερχόταν το γκολ της λύτρωσης στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE