Αναπλ. ΚΕ: Οι πολίτες αναγνωρίζουν τις επιτυχίες της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης

Αναπλ. ΚΕ: Οι πολίτες αναγνωρίζουν τις επιτυχίες της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης

Επιτυχίες, σημειώνει η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, τις οποίες οι πολίτες αναγνωρίζουν, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε σημερινή γραπτή ανακοίνωσή του, υπενθύμισε ότι μόλις χθες ανακοινώθηκε από τον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι προετοιμάζεται νέα, η τρίτη στη σειρά, τριμερής συνάντηση Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου, στο πλαίσιο του αποδεδειγμένα αναβαθμισμένου περιφερειακού, αλλά και διεθνούς ρόλου που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία από την ανάληψη της Προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Νίκο Αναστασιάδη.

Η άνευ προηγουμένου συχνή ανταλλαγή επισκέψεων σε ανώτατο επίπεδο ανάμεσα στην Κύπρο και τις χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης και της Αιγύπτου, αποδεικνύει του λόγου το αληθές, δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Οι πολίτες, οι οποίοι μας κρίνουν όλους, σημείωσε, “αναγνωρίζουν τις επιτυχίες της εξωτερικής μας πολιτικής και ως εκ τούτου οι αστήρικτες, μικρόψυχες και προς αντιμετώπιση μικροκομματικών εσωτερικών προβλημάτων κριτικές, όχι μόνο πέφτουν στο κενό, αλλά αφήνουν εκτεθειμένους, στα μάτια της κοινής γνώμης, αυτούς που τις διατυπώνουν”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.