Συνελήφθησαν εργοδότης και υπάλληλος στην Πάφο - 28χρονος δούλευε σε γκαράζ χωρίς να έχει άδεια

Συνελήφθησαν εργοδότης και υπάλληλος στην Πάφο - 28χρονος δούλευε σε γκαράζ χωρίς να έχει άδεια

Στην σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με υπόθεση παράνομης απασχόλησης και εργοδότησης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου στις 8 Μαΐου, στις 08:15, μέλη της ΥΑΜ επισκέφτηκαν συγκεκριμένο γκαράζ επιδιόρθωσης αυτοκινήτων στην Πάφο όπου εντόπισαν 28χρονο να εργοδοτείται παράνομα χωρίς τις σχετικές άδειες. Ιδιοκτήτης του υποστατικού είναι 40χρονος.

Τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου όπου αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς,ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Κυβέρνηση σε άμυνα μετά το νέο αυτογκόλ

Ανάλυση - Εκλογές Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις και οι προοπτικές για το Κυπριακό - Τι «ξημερώνει» η επόμενη μέρα

Έρχονται αλλαγές στη στεγαστική βοήθεια σε πρόσφυγες – Ο στόχος και ποιους αφορά

Έκανε κτηνιατρείο «γυαλιά καρφιά» για να πάρει εκδίκηση για τον σκύλο του – Χειροπέδες σε 24χρονο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE