Έκαναν έρευνες στην οικία 43χρονου για κλοπιμαία - Βρήκαν από ασημένια νομίσματα μέχρι ηλεκτρικά εργαλεία

Έκαναν έρευνες στην οικία 43χρονου για κλοπιμαία - Βρήκαν από ασημένια νομίσματα μέχρι ηλεκτρικά εργαλεία

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 43 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Της σύλληψης του 43χρονου, ακολούθησαν έρευνες στην οικία, υποστατικά και όχημα που χρησιμοποιεί, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πέντε ασημένια νομίσματα, ένας εκκενωτής επιβλαβούς αερίου, διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς και ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη.

Ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του, φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και κλοπών και μία υπόθεση απόπειρας διάρρηξης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διαπράχθηκαν στην περιοχή Μόρφου, μεταξύ των ημερομηνιών 22/04/2023-05/05/2023.

Μεταξύ της περιουσίας που κλάπηκε, περιλαμβάνονται δύο κυνηγετικά όπλα και ποσότητα χαλκοσωλήνων, ενώ προκλήθηκαν ζημιές ύψους πέραν των 1.000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κυβέρνηση σε άμυνα μετά το νέο αυτογκόλ

Ανάλυση - Εκλογές Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις και οι προοπτικές για το Κυπριακό - Τι «ξημερώνει» η επόμενη μέρα

Έρχονται αλλαγές στη στεγαστική βοήθεια σε πρόσφυγες – Ο στόχος και ποιους αφορά

Έκανε κτηνιατρείο «γυαλιά καρφιά» για να πάρει εκδίκηση για τον σκύλο του – Χειροπέδες σε 24χρονο

«Εκτόξευση» κατασχέσεων ναρκωτικών από την ΥΚΑΝ – Οι ποσότητες και οι περιοχές με τα υψηλότερα επίπεδα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE