ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα σενάρια για τα κίνητρα του 25χρονου δράστη - Ξεκινούν να επιβεβαιώνονται οι ενδείξεις για φυγή του στα κατεχόμενα

Τα σενάρια για τα κίνητρα του 25χρονου δράστη - Ξεκινούν να επιβεβαιώνονται οι ενδείξεις για φυγή του στα κατεχόμενα

Άφαντος παραμένει ο 25χρονος δράστης, για την φρικτή δολοφονία της 35χρονης Ουκρανής, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Κυριακής 07 Μάϊου. Ο μη εντοπισμός του, μέχρι τώρα, ξεκινά να επιβεβαιώνει τις σοβαρές ενδείξεις που τον θέλουν να έχει διαφύγει στις κατεχόμενες περιοχές.

Oι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το πάζλ της υπόθεσης με σκοπό να βρουν το κίνητρο που είχε ο 25χρονος για να προχωρήσει στο στυγερό έγκλημά. Τα σενάρια που εξετάζονται είναι διάφορα, όπως για παράδειγμα το να μην ήθελε ο 25χρονος να πληρώσει την 35χρονη για την ερωτική συνεύρεση τους ή ακόμη και το να ήθελε να την ληστέψει.  Τα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή, οδηγούν τις Αρχές σε εύλογες υπόνοιες ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις. Η Αστυνομία, εντόπισε στην σκηνή ένα τσαντάκι, ένα ρολόι και μαύρους εργαστηριακούς σφικτήρες, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. Παράλληλα οι Αρχές εντόπισαν και τις συνομιλίες που είχαν για την διευθέτηση του ραντεβού, οι οποίες εξετάζονται.

Σχετικά με την 30χρονη φίλη της, η οποία συνελήφθη για την υπόθεση και τελεί υπό κράτηση, γνώριζε το ραντεβού που είχε ο 25χρονος δράστης με το θύμα και μάλιστα ήταν αυτή που το διευθέτησε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξασφάλιζε κατά διαστήματα το συγκεκριμένο διαμέρισμα, έναντι αμοιβής, ενώ ήταν και το πρόσωπο που κλήθηκε από την Αστυνομία για να αναγνωρίσει το θύμα μετά το έγκλημα. Υπενθυμίζουμε ότι η σύλληψη της, έγινε για το αδίκημα αποζείν από κέρδη πορνείας και μαστροπείας.

Ο 25χρονος Τούρκος καταζητούμενος, αυτός βρίσκεται στην Κύπρο από το 2011, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά διέμενε στο Πουρνάρα, μετά στη Λευκωσία και αργότερα στη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με τα ευρήματα της πολύωρης νεκροτομής που διενεργήθηκε στη σορό της 35χρονης, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος της αποδίδεται σε στραγγαλισμό, ενώ παραλήφθηκαν επίσης δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη εντοπίστηκε δεμένη με πλαστικά κορδόνια καλωδίων, από φίλη της σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην περιοχή της Γερμασόγειας, τα ξημερώματα της Κυριακής (07/05). Από τις εξετάσεις που έγιναν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 25χρονου αιτητή πολιτικού ασύλου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του και καταζητείται.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στον 25χρονο στη βάση εξετάσεων, καταθέσεων και τεκμηρίων που εντοπίστηκαν στη σκηνή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι συγκεκριμένα στοιχεία εντοπίστηκαν στο κινητό του θύματος. Πρόκειται για τον ERKAN ALKAN, 25 ετών από την Τουρκία, τον οποίο ζητά την βοήθεια του κοινού για εντοπισμό η Αστυνομία.

Για την υπόθεση, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα την 35χρονη. Πιο συγκεκριμένα, η Ουκρανή είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα η φίλη της να ανησυχήσει και να πάει στο διαμέρισμα της, με την βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Κυβέρνηση σε άμυνα μετά το νέο αυτογκόλ

Ανάλυση - Εκλογές Τουρκία: Οι δημοσκοπήσεις και οι προοπτικές για το Κυπριακό - Τι «ξημερώνει» η επόμενη μέρα

Έρχονται αλλαγές στη στεγαστική βοήθεια σε πρόσφυγες – Ο στόχος και ποιους αφορά

Στα χέρια της Κυβέρνησης τα στοιχεία για τις κυρώσεις σε Κύπριους από ΗΠΑ – Αποστέλλονται στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και αξιολόγηση

Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες του Υπουργού Άμυνας – Δεν κατέθεσαν ακόμη στοιχεία Χατζηγιάννης και Πική

«Δυο οικογένειες στη Λευκωσία χρειάζονται βοήθεια» - «Η αγάπη είναι μεγαλύτερη από κάθε καθυστέρηση του κράτους»

Θλίψη για τον 47χρονο φίλαθλο που «έσβησε» μετά τον αγώνα - Ο γιος του είναι Κύπριος ποδοσφαιριστής...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top