Τα ειλικρινή συλλυπητήρια του για το θάνατο Π. Βλάχου, εκφράζει ο ΚΟΑ

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια του για το θάνατο Π. Βλάχου, εκφράζει ο ΚΟΑ

Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πόλυ Βλάχου, εκφράζουν η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, ο Πόλυς Βλάχος συνέδεσε το όνομα του με τις ποδοσφαιρικές ομάδες της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ΑΕΛ Λεμεσού και Εθνικού Άσσιας. Ήταν ποδοσφαιριστής με αδαμάντινο χαρακτήρα, αγωνιστικότητα και ξεχωριστό ήθος μέσα και έξω από τα γήπεδα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ συμπαικτών, αλλά και αντιπάλων.

Ενεργός ήταν και η ανάμειξη του Πόλυ Βλάχου στα κοινά, ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού με σημαντική προσφορά και έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης. Τελωνιακός στο επάγγελμα ξεχώριζε για την ευσυνειδησία και επαγγελματικότητα του και ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του.

Ο ΚΟΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια μας προς στην οικογένεια του αείμνηστου Πόλυ Βλάχου.

Τέλος, ο Οργανισμός συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος θα παραστεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.