Γερμανία: Πάνω από 50 τραυματίες σε τροχαίο - Βυτιοφόρο συγκρούστηκε με φορτηγό και λεωφορείο - Βίντεο

Γερμανία: Πάνω από 50 τραυματίες σε τροχαίο - Βυτιοφόρο συγκρούστηκε με φορτηγό και λεωφορείο - Βίντεο

Τουλάχιστον 52 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα στον αυτοκινητόδρομο A12 στο Βρανδεμβούργο της ανατολικής Γερμανίας. Το ατύχημα σημειώθηκε μεταξύ των πόλεων Στόρκοου και Φρίντερσντορφ, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο (dpa), επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Ένα βυτιοφόρο, που κατευθυνόταν προς το Βερολίνο, επιχείρησε να αλλάξει λωρίδα κυκλοφορίας και αφού συγκρούστηκε με φορτηγό, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε πολωνικό τουριστικό λεωφορείο.

Δείτε βίντεο:

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο διεκόπη προσωρινά και επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και τρία ελικόπτερα.

Δέκα από τους τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο είναι σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ αυτών δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.