Κυπριακό: Φεύγουν για καλοκαιρινές διακοπές και οι διαπραγματευτές

Κυπριακό: Φεύγουν για καλοκαιρινές  διακοπές και οι διαπραγματευτές

Με μια φωτογραφία παρόντων όλων των μελών και των δύο διαπραγματευτικών ομάδων, ο Έσπεν Μπαρθ Έιντε ανακοίνωσε μέσω Twitter, ότι σήμερα,(07/08) είχαν την τελευταία συνάντησή τους πριν από τις θερινές διακοπές.

“Μια καλή, τελευταία συνάντηση των διαπραγματευτών στο Κυπριακό πριν από ένα σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα”, έγραψε ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ.

Στα κατεχόμενα, ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού με γραπτή του δήλωση ανακοίνωσε ότι μετά από συμφωνία μεταξύ των δύο ηγετών το διάλειμμα στις συνομιλίες θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Αυγούστου. Η σημερινή, προστίθεται, ήταν η τελευταία συνάντηση των διαπραγματευτών που θα τα ξαναπούν στις 26, 26, 27, 28 και 31 Αυγούστου.

Η επόμενη συνάντηση Αναστασιάδη – Ακιντζί έχει ορισθεί για την 1η Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE