Επιμένει ο Τατάρ - «Δε θα εγκαταλείψουμε ποτέ τη νέα πολιτική μας»

Επιμένει ο Τατάρ - «Δε θα εγκαταλείψουμε ποτέ τη νέα πολιτική μας»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ επανέλαβε την γνωστή θέση του ότι «δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τη νέα πολιτική» στο Κυπριακό μετά τις τουρκικές εκλογές.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Γκιουνές» γράφει ότι ο κ. Τατάρ σε δηλώσεις του επανέλαβε τις γνωστές του θέσεις και ανέφερε ότι «αν θα υπάρξει μια συμφωνία στην Κύπρο, μπορεί να γίνει με συνεργασία δύο κυρίαρχων ίσων κρατών» και ότι «δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Για να μπορέσουμε να ζήσουμε εντίμως είναι σημαντική η κυριαρχία μας».

Υποστήριξε επίσης ότι «στην Κύπρο υπάρχουν δύο ξεχωριστοί λαοί, δύο ξεχωριστά κράτη».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Οι στάχτες δεν λένε ψέματα. Η καμένη γη μιλά πιο ειλικρινά απ’ όλους σας. Κι όμως, και πάλι, πάνω από τα αποκαΐδια, παρελαύνουν τα κόμματα, με φωνές πένθους και βλέμματα «αγανάκτησης». Όψιμοι τιμητές, παρόντες στα πάνελ, στα συντονιστικά κέντρα, στις κάμερες – πάντα εκεί όταν υπάρχει μικρόφωνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE