Αιτήτριες ασύλου έμεναν έγκυες κι έναντι αμοιβής έβρισκαν πατέρες - Στο κελί 45χρονος και 59χρονος

Αιτήτριες ασύλου έμεναν έγκυες κι έναντι αμοιβής έβρισκαν πατέρες - Στο κελί 45χρονος και 59χρονος

Το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας καταδίκασε τέσσερα πρόσωπα, για υπόθεση που αφορούσε εξασφάλιση εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και υποβοήθηση της παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, οι ποινές που επιβλήθηκαν είναι οι ακόλουθες:

Χρηματικό πρόστιμο ύψους €450 σε 28χρονη

Ποινή φυλάκισης ενός έτους σε 30χρονη

Ποινή φυλάκισης 3 ετών σε 59χρονο

Ποινή φυλάκισης 5 ετών σε 45χρονο

Οι τέσσερις πιο πάνω υποθέσεις αφορούσαν αιτήτριες ασύλου (Από Αφρική), οι οποίες εν αναμονή εξέτασης των αιτήσεων τους, έμεναν έγκυες και με τη βοήθεια συνεργών τους εντόπιζαν κύπριους, οι οποίοι έναντι αμοιβής, αναγνώριζαν τα παιδιά ως βιολογικοί πατέρες.

Οι υποθέσεις διερευνήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, το ΤΑΕ Λευκωσίας και την ΥΑ&Μ Αρχηγείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE