Απεβίωσε το Σάββατο ο πρώην Γενικός Ελεγκτής Σπύρος Χρίστου

Απεβίωσε το Σάββατο ο πρώην Γενικός Ελεγκτής Σπύρος Χρίστου

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο πρώην Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας Σπύρος Χρίστου.

Ο αείμνηστος Σπύρος Χρίστου γεννήθηκε στη Μόρφου στις 12 Δεκεμβρίου 1938. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές, συνέχισε τις σπουδές του και απέκτησε το επαγγελματικό προσόν του Chartered Certified Accountant του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στις αρχές του 1958, συνελήφθη και φυλακίστηκε από τους Άγγλους αποικιοκράτες για την ενεργό συμμετοχή του στον απελευθερωτικό αγώνα του 1955-‘59.

Υπηρέτησε τη Δημόσια Υπηρεσία για 42 χρόνια. Διετέλεσε Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας από τον Ιούλιο του 1997 έως τον Δεκέμβριο του 1998, ενώ προηγουμένως υπηρέτησε για 20 χρόνια ως Βοηθός Γενικού Ελεγκτή.

Η κηδεία θα τελεστεί μεθαύριο Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015 στις 4.30 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα, στο Πλατύ Αγλαντζιάς.

Ο Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας και όλο το προσωπικό της Ελεγκτικής Υπηρεσίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE