Fast & Furious: Η κόρη του Πολ Γουόκερ θα εμφανιστεί στη νέα ταινία

Fast & Furious: Η κόρη του Πολ Γουόκερ θα εμφανιστεί στη νέα ταινία

«Αγκάθι» παραμένει για το «Fast X» η απώλεια του Πολ Γουόκερ, πρωταγωνιστή των δημοφιλών ταινιών με τον Βιν Ντίζελ, που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν 10 χρόνια.

Παρόλα αυτά, ο καλός του φίλος, Ντίζελ και οι παραγωγοί, τον θυμούνται και έμπρακτα, αφού σεναριακά ο ήρωας που υποδυόταν, παραμένει ζωντανός.

Όπως έγινε γνωστό, στην νέα ταινία θα παίζει και η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, Μίντοου Ρέιν Γουόκερ. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η 24χρονη αποκάλυψε μέσα από μία φωτογραφία της, ότι θα κάνει ένα cameo και όλα δείχνουν πως θα υποδυθεί μία αεροσυνοδό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μακρόν: «Οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα»

ΠτΔ σε Μακρόν: «Οι πραγματικοί φίλοι φαίνονται στα δύσκολα»

Ιστορική χαρακτήρισε την επίσημη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σημειώνοντας, την Πέμπτη, σε δηλώσεις στο Προεδρικό Μέγαρο, ότι στέλνει και ένα σαφές μήνυμα για την ισχύ και την προοπτική της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE