Άμπερ Χερντ: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ στις πρώτες φωτογραφίες της από τη Μαδρίτη

Άμπερ Χερντ: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ στις πρώτες φωτογραφίες της από τη Μαδρίτη

Ηδίκη υπήρξε, αναμφίβολα, δύσκολη και σκληρή εμπειρία και για την Amber Heard και για τον Johhny Depp, ασχέτως αν η έκβασή της ήταν πιο ευνοϊκή για τον έναν από τους δύο, αλλά τώρα φαίνεται και οι δύο να την έχουν αφήσει πίσω τους και να συνεχίζουν τη ζωή τους.

Μάλιστα η Amber Heard μετακόμισε πρόσφατα στη Μαδρίτη με τη δύο ετών κόρη της, από όπου έχουμε τώρα τις πρώτες φωτογραφίες. Σε αυτές η 37χρονη ηθοποιός φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς κυκλοφορεί στους ηλιόλουστους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας σαν τουρίστρια, με πλατύγυρο ψάθινο καπέλο, χαλαρή και χαμογελαστή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.