TikTok: Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο κερδίζει 15.000 ευρώ για κάθε βίντεο

TikTok: Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο κερδίζει 15.000 ευρώ για κάθε βίντεο

Η Σαμάνθα Ράμσντελ έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που την κάνει μοναδική και της επιτρέπει να κερδίζει έως και 15.000 ευρώ για κάθε βίντεο που ανεβάζει στο TikTok.

Η 33χρονη από το Κονέκτικατ είναι από το 2021 η γυναίκα με το μεγαλύτερο στόμα στον κόσμο έχοντας «πιστοποιηθεί» σχετικά από τους υπεύθυνους των Ρεκόρ Γκίνες.

 

 

 

 
 
 

 

 

Το άνοιγμά του στόματός της μετρήθηκε, τότε, στα 6,52 εκατοστά.

Ωστόσο για την ίδια δεν είναι όλα ρόδινα καθώς όπως δήλωσε στη Mirror «υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε συνέχεια ότι είμαι άσχημη και αηδιαστική ενώ αναρωτιούνται αν έχω κάνει κάποιου είδους επέμβαση, και όλα αυτά με επηρεάζουν ψυχολογικά».

 


«Τις περισσότερες φορές είτε τους αγνοώ είτε τους κάνω block, αλλά υπάρχουν και φορές που όλο αυτό με αγγίζει» πρόσθεσε η 33χρονη Αμερικανίδα.

Όπως εξομολογείται η αντιμετώπιση αυτή είχε ξεκινήσει από τα παιδικά της χρόνια: «Τότε καθημερινά με φώναζαν "μεγαλόστομη" ή "κορίτσι-βάτραχος" ή ότι έμοιαζα με πίτμπουλ».

Παρόλα αυτά οι χαρακτηρισμοί αυτοί δεν την απέτρεψαν από το να ξεκινήσει να κάνει αναρτήσεις στα social media, το 2020, έχοντας πλέον αποκτήσει 3,6 εκατομμύρια followers ενώ κάνει και περιοδείες στις οποίες επιδεικνύει το χάρισμά της που, μεταξύ άλλων, της επιτρέπει να βάζει στο στόμα της ένα ολόκληρο μήλο.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE