Eurovision 2023: Η Καίτη Γαρμπή καταγγέλλει το 4άρι στην Κύπρο: «Θα μας πάρουν πίσω το χαλούμι και την Άννα Βίσση»

Eurovision 2023: Η Καίτη Γαρμπή καταγγέλλει το 4άρι στην Κύπρο: «Θα μας πάρουν πίσω το χαλούμι και την Άννα Βίσση»

Έκπληξη προκάλεσε το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στον τελικό της Eurovision. Μάλιστα, ο χαμηλός αυτός βαθμός θεωρείται πιθανό να στέρησε στην Κύπρο μια θέση στην πρώτη 10αδα.

Η στάση της Ελλάδας εξόργισε όχι μόνο τους χρήστες του διαδικτύου, αλλά και την Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια, σε ανάρτησή της, καταγγέλλει την πράξη της Ελλάδας, λέγοντας ότι «στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou. Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση! #eurovisiongr».

 Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα στέρησε το 12άρι στην Κύπρο που τα προηγούμενα χρόνια θεωρούταν αυτονόητο, λόγω των αδελφικών δεσμών των δύο χωρών.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.

BEST OF TOTHEMAONLINE