«Αβέρτα» καταγγελίες το τριήμερο - Για υπερβολική αχύτητα οι περισσότερες

«Αβέρτα» καταγγελίες το τριήμερο - Για υπερβολική αχύτητα οι περισσότερες

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο τριήμερο με σκοπό την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων στο πλαίσιο της οποίας έγναν 174 τροχαίες καταγγελίες.

Σύμφωναμε τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου το τελευταίο τριήμερο στην επαρχία Πάφου από τις 174 τροχαίες καταγγελίες οι 58 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 27 οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και 4 υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Οι υπόλοιπες τροχαίες καταγγελίες αφορούν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστεί και σε μεταγενέστερο στάδιο κατέληξε ο κ. Νικολάου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE