Σφαγή στη Βραζιλία: Αστυνομικός δολοφόνησε 4 συναδέλφους του μέσα στο τμήμα

Σφαγή στη Βραζιλία: Αστυνομικός δολοφόνησε 4 συναδέλφους του μέσα στο τμήμα

Επιθεωρητής της αστυνομίας στη βραζιλιάνικη πολιτεία Σεαρά (βόρεια) δολοφόνησε με όπλο τέσσερις συναδέλφους του μέσα στο αστυνομικό τμήμα όπου εργάζονταν, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το έγκλημα διαπράχθηκε χθες στην Καμοσίμ, 354 χιλιόμετρα από τη Φορταλέζα, την πρωτεύουσα της πολιτείας Σεαρά, ανέφερε η αστυνομία μέσω Instagram.

Ο ύποπτος, που τελούσε σε διαθεσιμότητα, διέφυγε με όχημα της αστυνομίας αφού διέπραξε την τετραπλή δολοφονία. Κατόπιν πήγε και παραδόθηκε σε στρατώνα της χωροφυλακής, δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφαλείας του δήμου στον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1.

Οι αρχές διενεργούν έρευνα για να εξακριβώσουν τα κίνητρα της σφαγής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE