Βρήκαν νέα οστά στην Πάφο, στην ίδια περιοχή με το κρανίο - Πιθανότατα να είναι ανθρώπινα

Βρήκαν νέα οστά στην Πάφο, στην ίδια περιοχή με το κρανίο - Πιθανότατα να είναι ανθρώπινα

Ανθρώπινα οστά και τεμάχια ρούχων εντοπίστηκαν πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια των ερευνών που διεξάγονται στην περιοχή του παλιού σκυβαλότοπου Πάφου, μετά τον εντοπισμό ανθρώπινου κρανίου, χθες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, εντόπισαν στην ίδια περιοχή περίπου της Κολώνης αριθμό οστών που πιθανότατα να είναι ανθρώπινα. 

Στην περιοχή κλήθηκε ιατροδικαστής ανθρωπολόγος για τα περαιτέρω εξετάσεις, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα με εντατικούς ρυθμούς από μέλη της ΑΔΕ Πάφου σε συνεργασία με εθελοντές της Πολιτικής Άμυνας, σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού ανθρώπινου κρανίου στην περιοχή της Κολώνης το απόγευμα της Κυριακής.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως το ανθρώπινο κρανίο που εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Πάφου θα αποσταλεί για εξειδικευμένες εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθούν άλλες λεπτομέρειες και παράμετροι που αφορούν τις συνθήκες εντοπισμού του.

Οι έρευνες είπε συνεχίζονται και σήμερα Δευτέρα με εντατικούς ρυθμούς από μέλη της ΑΔΕ Πάφου σε συνεργασία με εθελοντές της Πολιτικής Άμυνας, σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού ανθρώπινου κρανίου στην περιοχή της Κολώνης το απόγευμα της Κυριακής.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE