Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της στην παραλία

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έσβησε την τούρτα των γενεθλίων της στην παραλία

Mια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή (14/05) για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία είχε τα γενέθλιά της. Η πρώην παίκτρια του Survivor και δημοσιογράφος έκλεισε τα 36 και το γιόρτασε έχοντας δίπλα της τους καλούς της φίλους. Μάλιστα έσβησε την τούρτα γενεθλίων της δίπλα στη θάλασσα.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Τα φετινά μου γενέθλια ήταν ακριβώς αυτό που λαχταρούσε η ψυχούλα μου. Δίπλα στην θάλασσα, ξυπόλυτη με μπόλικη αγάπη, ηρεμία και αγαπημένους ανθρώπους, μετρημένους στα δάχτυλα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις όμορφες ευχές σας!».

Φυσικά οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν «χρόνια πολλά», ενώ και ο Γρηγόρης Μόργκαν έκανε το δικό του σχόλιο, βάζοντας μια κόκκινη καρδιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.