Έχασε τη ζωή του 81χρονος σε εργατικό ατύχημα - Έπεσε από γεωργικό ελκυστήρα

Έχασε τη ζωή του 81χρονος σε εργατικό ατύχημα - Έπεσε από γεωργικό ελκυστήρα

Σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, που συνέβη σήμερα σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Γεώργιος Χριστοφόρου, 81 ετών, από το Λυθροδόντα.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 9.30π.μ. σήμερα, σε αγροτική περιοχή στο Λυθροδόντα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ενώ ο 81χρονος ασχολείτο με την καλλιέργεια χωραφιού του, με τη χρήση γεωργικού ελκυστήρα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά την πτώση του 81χρονου από τον ελκυστήρα, το όχημα συνέχισε την πορεία του, με αποτέλεσμα να πέσει σε παρακείμενο αυλάκι και να αναφλεγεί. Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη του Δασικού Σταθμού Λυθροδόντα.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.