ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ραγδαίες οι εξελίξεις με την υπόθεση Περικλέους - Εντοπίστηκαν θαμμένα εργαλεία

Ραγδαίες οι εξελίξεις με την υπόθεση Περικλέους - Εντοπίστηκαν θαμμένα εργαλεία

Ραγδαίες οι εξελίξεις σημειώθηκαν κατά την διάρκεια των ερευνών για εντοπισμό της σορού του Άγγελου Περικλέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν θαμμένα Εργαλεία στο σημείο που πραγματοποιούνται οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου. Σημειώνεται ότι οι έρευνες ξεκίνησαν από το πρωί σήμερα (16/05) στην περιοχή του Μαρί, από μέλη της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στις έρευνες λαμβάνουν μέρος περί τα 25 μέλη της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας, με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων και drones, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε.

Η υπόθεση εκκρεμεί για εκδίκαση ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, το οποίο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στις 6 Ιουνίου, με κατηγορούμενους τον 25χρονο, τον 71χρονο θείο του και την 59χρονη μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος ανέφερε σε γραπτή μαρτυρία του, ότι ο ανιψιός του, του ζήτησε να κάψουν το όχημα του Περικλέους - το οποίο εντοπίστηκε καμένο στις 21 Απριλίου στην περιοχή του πεδίου βολής Παλιομετόχου - και ότι του εκμυστηρεύθηκε πως πυροβόλησε και σκότωσε τον 31χρονο και ακολούθως τον έθαψε.

Το Δικαστήριο, αποφάσισε όπως οι τρεις κατηγορούμενοι να παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την ερχόμενη σήμερα, Τρίτη (16/05), όπου θα παρουσιαστούν εκ νέου στο Δικαστήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top