Φρικιαστικό έγκλημα στην Πάτρα - Κατακρεούργησε την γυναίκα του και έστειλε τον γιο του στην... εντατική

Φρικιαστικό έγκλημα στην Πάτρα - Κατακρεούργησε την γυναίκα του και έστειλε τον γιο του στην... εντατική

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με το άγριο έγκλημα που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Κρύα Ιτεών.

Ένας 60χρονος έσφαξε την 57χρονη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του 30χρονου γιου τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας μπήκε στη μέση για να προστατεύσει τη μητέρα του, με αποτέλεσμα να δεχθεί και ο ίδιος μαχαιριές και να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική.

Το θύμα φέρει πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και το λαιμό.

Ο δράστης έχει συλληφθεί αυτήν την ώρα ανακρίνεται από τους Αστυνομικούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο της δολοφονίας. Εντός της ημέρας αναμένεται να εξεταστεί από ψυχολόγο.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής, που σε μαρτυρίες τους υποστήριξαν ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και ο 60χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

Την εκτίμηση ότι «είμαστε έτοιμοι, ως έχουν τα δεδομένα, να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά» , εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη μετά την περίπου μίας ώρας συνάντηση που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE