ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τάσος Ανδρέου: Από τα εργοτάξια στη δική του κατασκευαστική εταιρεία - Στόχος η δημιουργία κτιρίων με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας

Τάσος Ανδρέου: Από τα εργοτάξια στη δική του κατασκευαστική εταιρεία - Στόχος η δημιουργία κτιρίων με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας

Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, ο Τάσος Ανδρέου, μπήκε στο επάγγελμα του εργολάβου. Αποκτώντας εμπειρίες μέσα από τα ίδια τα εργοτάξια, έχτισε τη δική του οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση, την Tasos Andreou Developers.

O Τάσος Ανδρέου γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1974 και είναι πατέρας τριών παιδιών. Από μικρή ηλικία είχε πάθος με τις κατασκευές το οποίο παραμένει άσβεστο μέχρι σήμερα.

Σε ηλικία μόλις 26 ετών, ίδρυσε το 2000 την Tasos Andreou Developers Ltd που σκοπό έχει τη διαμόρφωση μοντέρνων και λειτουργικών χώρων για ιδιοκατοίκηση.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο διευθυντής της Tasos Andreou Developers αποκαλύπτει στοιχεία του εαυτού του καθώς και τους στόχους και φιλοδοξίες του, ενώ δίνει συμβουλές για την αγορά και κατασκευή μιας καινούργιας κατοικίας.

Ποιον θεωρείτε τον πιο σημαντικό σταθμό στην καριέρα σας;

Αδιαμφισβήτητα, τη στιγμή που ξεκίνησα να κατασκευάζω τα δικά μου κτίρια. Μέσα από αυτή την όμορφη και ταυτόχρονα δύσκολη διαδικασία είχα την ευκαιρία να «αναβαθμιστώ» τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, να διευρύνω τους ορίζοντες μου και να καταφέρω σιγά - σιγά να υλοποιήσω αρκετούς από τους στόχους μου. Επίσης, σημαντικό για μένα είναι πως μετά από χρόνια εμπειρίας κατάφερα να χτίσω τον δικό μου κύκλο με σημαντικούς και έμπιστους συνεργάτες και φίλους, με τους οποίους έχω πάντα εποικοδομητικές συζητήσεις όσον αφορά τη σχεδίαση και κατασκευή λειτουργικών και σύγχρονων έργων που να καθρεφτίζουν τη νέα πραγματικότητα και να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου κοινού.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που είχατε να αντιμετωπίσετε;

Με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας της τελευταίας δεκαετίας είχαμε ως πρόκληση να αναβαθμίσουμε τα έργα μας καθώς και τα γραφεία μας με νέα τεχνολογικά πρότυπα ώστε οι πελάτες μας να κατανοούν πλήρως τον μελλοντικό τους χώρο και να κάνουν ότι αλλαγές χρειάζονται οι ίδιοι.

Με ποιο τρόπο πετυχαίνετε ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής;

Ακολουθώ το μότο «Παν μέτρον άριστον». Κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, είμαι συγκεντρωμένος στη σωστή οργάνωση και εκτέλεση όλων των εργασιών έτσι ώστε να έχω τα άριστα αποτελέσματα που εγώ επιθυμώ. Και φυσικά σημαντικό κομμάτι της ζωής μου είναι να απολαμβάνω τη ζωή μέσα από εκδρομές και φαγητό με οικογένεια, καλούς φίλους και στενούς συνεργάτες.

Η αγαπημένη σας στιγμή της μέρας

Το οικογενειακό δείπνο με όλη την οικογένεια μου, όπου όλοι μπορούμε να συζητούμε τυχόν προβλήματα ή ανησυχίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της μέρας.

Τι σας ξεκουράζει μετά από μια πιεστική ημέρα;

Χαλαρός περίπατος με τον σκύλο μου, Max, και τη μικρή μου κόρη, Νεφέλη.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί και επαγγελματικοί σας στόχοι;

Ευρύτερα, στόχος μου είναι να εξελίσσομαι συνεχώς, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και να ακολουθώ τις τάσεις και τις προκλήσεις της εποχής.

Πιο συγκεκριμένα, έχω θέσει στόχο να εξασφαλίζω τον βιοκλιματικό σχεδιασμό στα κτίρια μου στον μέγιστο βαθμό έτσι ώστε οι πελάτες μου να έχουν ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Φυσικά, ως πατέρας, ένας από τους μεγαλύτερους μου στόχους είναι να παραδώσω μία γερή και επιτυχημένη επιχείρηση στα παιδιά μου.

Συμβουλή σε κάποιον που θα ήθελε να χτίσει ή και αγοράσει ένα νέο διαμέρισμα/οικία;

Το σημαντικότερο στοιχείο, αφού μελετήσει τι θέλει, είναι να βρει τον Developer που θα του εμπνέει εμπιστοσύνη. Με οδηγό τον κατάλληλο Developer, θα είναι σε καλά και αξιόπιστα χέρια ώστε να αποκτήσει το σπίτι ή το διαμέρισμα των ονείρων του.

H Tasos Andreou Developers προσφέρει στους πελάτες της άριστη δόμηση των κτιρίων, με την παράδοση των ποιοτικών προγραμμάτων των υψηλότερων προτύπων που παίρνουν την ιδιαίτερη προσοχή που κρατά στα πλαίσια των καθορισμένων χρόνων και των προϋπολογισμών. Προτέρημα μας η πιο οικονομική λύση χρησιμοποιώντας πάντα άριστης ποιότητας υλικά, με εξαιρετικές προδιαγραφές θερμομόνωσης και ηχομόνωσης με στόχο άψογες συνθήκες διαβίωσης.

Η φιλοδοξία είναι να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς ανάπτυξης και θα επιμένουμε να προσφέρουμε πάντα καινοτόμες ιδέες και ποιότητα προγραμμάτων των υψηλότερων προτύπων με γνώμονα την αρμονία, την λειτουργικότητα και την άνεση του πελάτη μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Tasos Andreou Developers μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top