ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τρέχει από το πρωί η Πυροσβεστική - Άλλες δυο πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία

Τρέχει από το πρωί η Πυροσβεστική - Άλλες δυο πυρκαγιές σε Λάρνακα και Λευκωσία

Πυρκαγιά στο πεδίο βολής Καλού Χωριού στην Λάρνακα, βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης (17/05), σε περίπου 25 εκτάρια από ξηρά χόρτα σπαρτά και άγρια βλάστηση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν τρία οχήματα από σταθμούς της Επαρχίας Λάρνακας και ένα από το Τμήμα Δασών. Για την κατάσβεση επίσης συνέβαλε και η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας και 2 γεωργικοί ελκυστήρες. Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο.

Επίσης, άλλη πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 11:10 το πρωί σε κοίτη ποταμού, με περίπου 5 δεκάρια από ξηρά χόρτα αποκάλαμα στην Κοινότητα Εργάτες και πίσω από το πράσινο σημείο. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν υποστατικα με αριθμό κλουβιών με πτηνά. Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο ενώ, ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λευκωσιάς.

Ταυτόχρονα, πυρκαγιά ξέσπασε και σε ξηρά χόρτα σπαρτά, άγρια βλάστηση σε κοίτη ποταμού σε περιοχή του Δήμου Λιβαδιών, στην οποία ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς της Λάρνακας, ένα πυροσβεστικό όχημα από Τμήμα Δασών ως επίσης και, η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας με αποστολή γεωργικού ελκυστήρα και εκσκαφέα για οριοθέτηση. Η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη. Σε όλες τις περιπτώσεις τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

«Χτενίζουν» το Μαρί για εντοπισμό του Περικλέους - Επιστράτευσαν εκσκαφέα

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top