ΔΗΣΥ για διορισμούς συμβούλων: «Δίνουν την αίσθηση βολέματος και εξαργύρωσης προεκλογικών υποσχέσεων»

ΔΗΣΥ για διορισμούς συμβούλων: «Δίνουν την αίσθηση βολέματος και εξαργύρωσης προεκλογικών υποσχέσεων»

Την θέση πως, «όλα όσα παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό είναι επιλήψιμα και, δυστυχώς, δίνουν την αίσθηση του βολέματος και της εξαργύρωσης προεκλογικών υποσχέσεων», εξέφρασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Ονούφριος Κουλλά.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, «η αλληλουχία αστοχιών της κυβέρνησης σε διορισμούς συμβούλων, σε προεδρικό και υπουργεία, είναι πρωτοφανής».

Με τις εν λόγω αστοχίες, τόνισε, «καθίσταται πιο αντιληπτή η επιτακτική ανάγκη θεσμοθέτησης της επιλογής συμβούλων μέσα από την οποία θα τεθούν ελάχιστα προσόντα, καθήκοντα και ευθύνες, καθώς επίσης αντίστοιχες και αναλογικές αμοιβές».

«Όλα όσα παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό είναι επιλήψιμα και, δυστυχώς, δίνουν την αίσθηση του βολέματος και της εξαργύρωσης προεκλογικών υποσχέσεων», υπέδειξε ο κ. Κουλλά.

«Στη νέα εποχή και στο νέο ήθος, που όλοι θέλουμε να περάσουμε, ιδιαιτέρως η κυβέρνηση οφείλει να είναι εξαιρετικά προσεχτική και να μην προκαλεί την κοινωνία», κατέληξε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ.

«Χτενίζουν» το Μαρί για εντοπισμό του Περικλέους - Επιστράτευσαν εκσκαφέα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE