Μνημόσυνο Ισαάκ-Σολωμού: Έριξαν μπουκάλια σε Κουγιάλη και Λακκοτρύπη για το Κυπριακό!

Μνημόσυνο Ισαάκ-Σολωμού: Έριξαν μπουκάλια σε Κουγιάλη και Λακκοτρύπη για το Κυπριακό!

Προπηλακισμούς δέχθηκαν οι Υπουργοί Γεωργίας και Εμπορίου από μερίδα συμμετεχόντων, ντυμένων στα μαύρα, στο μνημόσυνο των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Συγκεκριμένα, με την είσοδό τους στο κοιμητήριο, ο δύο Υπουργοί προπηλακίστηκαν από την ομάδα, η οποία φώναζε συνθήματα εναντίον της ομοσπονδιακής λύσης του Κυπριακού και εναντίον των συνομιλιών που διεξάγονται, ενώ πέταξαν μπουκάλια με νερό εναντίον του Υπουργού Εμπορίου Γιώργου Λακκοτρύπη.

Κατά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Ισαάκ και Σολωμού από τον Υπουργό Γεωργίας Νίκο Κουγιάλη, ο οποίος εκπροσωπούσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Υπουργός προπηλακίστηκε από μερίδα συμμετεχόντων γεγονός, που ανάγκασε τον πατέρα του Σολωμού Σολωμού να πάρει το μικρόφωνο και να τους ζητήσει να φύγουν από το χώρο.

Τους προπηλακισμούς εναντίον των δύο Υπουργών καταδίκασαν ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Μητροπολίτης Κωνστάντιας/ Αμμοχώστου Βασίλειος και ο ίδιος ο Υπουργός Γεωργίας, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κανένας δεν μπορεί να εμποδίσει την πολιτεία να τιμά τη μνήμη των ηρωομαρτύρων.

Ισχυρή ήταν η αστυνομική παρουσία στο κοιμητήριο, ενώ όταν ξεκίνησε το μνημόσυνο έκανε την εμφάνισή της και ομάδα της ΜΜΑΔ με πλήρη εξοπλισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE