Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, υποβλήθηκε αίτηση στο Τμήμα Πολεοδομίας για χορήγηση πολεοδομικής άδειας για ανάπτυξη που αφορά οργανωμένο εμπορικό κέντρο.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η αίτηση βρίσκεται σε πολύ προκαταρτικό στάδιο, στο σημείο που δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση ότι θα υλοποιηθεί, αφού πρέπει πρώτα να διεξαχθούν σχετικές μελέτες, για να διαφανεί αν μπορεί να λειτουργήσει.
Ειδικότερα πρέπει να εκτελεστεί καταρχάς περιβαλλοντική μελέτη, ώστε να εκτιμηθούν οι επιπτώσεις που θα έχει η ανάπτυξη στο περιβάλλον καθώς και εμπορική μελέτη για να διαφανεί αν θα επηρεαστούν εμπορικές οδοί.
Επιπλέον, επειδή η ανάπτυξη θα βρίσκεται στα σύνορα Μέσα Γειτονιάς και Αγίου Αθανασίου, αναμένεται να γίνει και κυκλοφοριακή μελέτη, για το αν θα πρέπει να διανοιχθεί οδικό δίκτυο.
«Απογειώθηκαν» τα ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό – Ποιες χώρες επισκέφθηκαν
Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται
Έστειλαν 22 κιλά κάνναβης στην Κύπρο με κούριερ - Δύο συλλήψεις - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις