Σύγκρουση τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή λωρίδα

Σύγκρουση τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή λωρίδα

Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου παρά την αερογέφυρα Γερμασόγειας, που προσωρινά είχε κλείσει στην κατεύθυνση προς Πάφο, λόγω σύγκρουσης τριών οχημάτων. Η κυκλοφορία συνεχίζει πλέον κανονικά.

Στο σημείο της σύγκρουσης είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, εξετάσεις και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Με την απομάκρυνση των τριών οχημάτων από το σημείο της σύγκρουσης, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία.

Από τη σύγκρουση δεν έχει τραυματιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο.

Πωλήσεις ακινήτων: Κρατά τα σκήπτρα η Λεμεσός την ώρα που η Λευκωσία καταγράφει σημαντική μείωση – Αναλυτικά στοιχεία

«Απογειώθηκαν» τα ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό – Ποιες χώρες επισκέφθηκαν

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

Έστειλαν 22 κιλά κάνναβης στην Κύπρο με κούριερ - Δύο συλλήψεις - Δείτε φωτογραφίες

 Από χρήση ηλεκτρικών εργαλείων ξέσπασε η φωτιά στην Τόχνη - Χειροπέδες σε 51χρονο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 79χρονης Ann - Ψάχνουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.