Σχεδίαζαν τη δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου που διαμένει στην Κύπρο – Στη Νομική Υπηρεσία η υπόθεση

Σχεδίαζαν τη δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου που διαμένει στην Κύπρο – Στη Νομική Υπηρεσία η υπόθεση

Διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία, ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά σχεδιαζόμενη δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου, που διαμένει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση συνωμοσίας για φόνο. Η υπόθεση άρχισε μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία την περασμένη Παρασκευή (12/05) και συνελήφθησαν δυο πρόσωπα ως ύποπτοι.

Οι εξετάσεις και ανακρίσεις από πλευράς Αστυνομίας, έχουν ολοκληρωθεί και ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάστηκε σήμερα στην Νομική Υπηρεσία για μελέτη και τελικές οδηγίες ως προς τον χειρισμό της.

Η κράτηση των δύο υπόπτων λήγει αύριο Παρασκευή (19/05).

Πωλήσεις ακινήτων: Κρατά τα σκήπτρα η Λεμεσός την ώρα που η Λευκωσία καταγράφει σημαντική μείωση – Αναλυτικά στοιχεία

«Απογειώθηκαν» τα ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό – Ποιες χώρες επισκέφθηκαν

Ενδιαφέρον για κατασκευή δεύτερου mall στην Λεμεσό - Σε αυτή την περιοχή θα βρίσκεται

Έστειλαν 22 κιλά κάνναβης στην Κύπρο με κούριερ - Δύο συλλήψεις - Δείτε φωτογραφίες

 Από χρήση ηλεκτρικών εργαλείων ξέσπασε η φωτιά στην Τόχνη - Χειροπέδες σε 51χρονο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο της 79χρονης Ann - Ψάχνουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE