Πιάστηκαν στα χέρια πατέρας με τον πρώην της 17χρονης κόρης του - Στο νοσοκομείο Λάρνακας με τραύματα

Πιάστηκαν στα χέρια πατέρας με τον πρώην της 17χρονης κόρης του - Στο νοσοκομείο Λάρνακας με τραύματα

Με τραύματα στο νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε πατέρας 17χρονης μετά από συμπλοκή με 26χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος γύρω στις 17:30 το απόγευμα, εμφανίστηκε με άγριες διαθέσεις στο σπίτι της 17χρονης πρώην συντρόφου του στην περιοχή Πύλας, με την οποία και καβγάδισε.

Στη συνέχεια ο πατέρας της 17χρονης, ηλικίας 40 ετών, ενήμερος για το περιστατικό, μετέβη στο χώρο διαμονής του 26χρονου για να του ζητήσει εξηγήσεις για το σκηνικό με την κόρη του. Αποτέλεσμα οι δυο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

Από την συμπλοκή ο 40χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα στο χερί στο Γ.Ν. Λάρνακας ενώ ο 26χρονος φέρει ελαφρά τραύματα επίσης στα χέρια.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο 26χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής μετά την συμπλοκή κινητοποιήθηκαν άμεσα μέλη από το ειδικό κλιμάκιο Βίας στην Οικογένεια της ΑΔΕ Λάρνακας ώστε να διεξάγουν έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE