Μόνιμα στην Κύπρο Μαυρίκιος και Ιλάειρα - «Θα διδάσκουμε και οι δυο και μια ομάδα ανθρώπων που προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό»

Μόνιμα στην Κύπρο Μαυρίκιος και Ιλάειρα - «Θα διδάσκουμε και οι δυο και μια ομάδα ανθρώπων που προάγουν την τέχνη και τον πολιτισμό»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση πρόκειται να αποχαιρετήσουν την Ελλάδα και να μετακομίσουν μόνιμα στην Κύπρο.

Ο γνωστός μουσικός και θεατρικός παραγωγός μίλησε το πρωί της Παρασκευής 19 Μαΐου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε τα πλάνα με τη σύζυγό του.

Όπως ανέφερε, το ζευγάρι αποφάσισε να ιδρύσει μια καλλιτεχνική σχολή στη Λεμεσό πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο το όνειρο που είχε ο ίδιος από παιδί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE