ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Στον Alpha θα ξαναπούν κι ένα τραγούδι

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Στον Alpha θα ξαναπούν κι ένα τραγούδι

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η προβολή του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» από την ΕΡΤ1 και όπως έγραψε ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook “έβγαλε το μαύρο κοστούμι και αποχαιρέτησε οριστικά αυτό το υπέροχο παιχνίδι μετά από έξι ολόκληρα χρόνια και 810 επεισόδια σε Ελλάδα και Κύπρο - ίσως τα περισσότερα που έκανε παρουσιαστής του «Κρίκου» παγκοσμίως”. Αυτό είναι αλήθεια όπως και το γεγονός ότι ο Τάσος παραμένει ο μοναδικός οικοδεσπότης στην ιστορία του format που το παρουσίαζε ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός

Μετά το “Εκείνο το καλοκαίρι” του Γιώργου Τσιάκκα ο Χρήστος Λούλης θα εμπλακεί για δεύτερη φορά με τις επιπτώσεις της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, υποδυόμενος έναν μαχητικό δημοσιογράφο στη νέα σειρά Famagusta που ετοιμάζουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου για λογαριασμό του Mega (στην Κύπρο θα τη δούμε από τον Alpha. Τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE