ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Στον Alpha θα ξαναπούν κι ένα τραγούδι

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ: Στον Alpha θα ξαναπούν κι ένα τραγούδι

Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η προβολή του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» από την ΕΡΤ1 και όπως έγραψε ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook “έβγαλε το μαύρο κοστούμι και αποχαιρέτησε οριστικά αυτό το υπέροχο παιχνίδι μετά από έξι ολόκληρα χρόνια και 810 επεισόδια σε Ελλάδα και Κύπρο - ίσως τα περισσότερα που έκανε παρουσιαστής του «Κρίκου» παγκοσμίως”. Αυτό είναι αλήθεια όπως και το γεγονός ότι ο Τάσος παραμένει ο μοναδικός οικοδεσπότης στην ιστορία του format που το παρουσίαζε ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Γράφει ο Μαρίνος Νομικός

Μετά το “Εκείνο το καλοκαίρι” του Γιώργου Τσιάκκα ο Χρήστος Λούλης θα εμπλακεί για δεύτερη φορά με τις επιπτώσεις της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, υποδυόμενος έναν μαχητικό δημοσιογράφο στη νέα σειρά Famagusta που ετοιμάζουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου για λογαριασμό του Mega (στην Κύπρο θα τη δούμε από τον Alpha. Τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα σε Κύπρο, Αθήνα και Λονδίνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE