ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Άντρας ζει σε αυτοσχέδια παράγκα στη Δεκέλεια σε άθλιες συνθήκες - «Ούτε κλουβί του σκύλου εν βρίσκεις να ενοικιάσεις» - Βίντεο

Άντρας ζει σε αυτοσχέδια παράγκα στη Δεκέλεια σε άθλιες συνθήκες - «Ούτε κλουβί του σκύλου εν βρίσκεις να ενοικιάσεις» - Βίντεο

Σε αυτοσχέδια παράγκα, σε άθλιες συνθήκες όπως ισχυρίζεται ζει 41χρονος στο παραλιακό μέτωπο Δεκέλειας στη Λάρνακα, ο οποίος είναι λήπτης του Ε.Ε.Ε.

To ΤhemaOnline βρέθηκε στο σημείο, συνομιλώντας με τον άντρα ο οποίος φαίνεται να ζει στην παράγκα.

«Η ζωή μου δεν ήταν έτσι παλιά. Έκαμα λάθη ναι που με έφεραν δαμέ. Τώρα άλλαξα. Αυτό που ζητώ είναι ένα χώρο καθαρό να μένω. Λαμβάνω το Ε.Ε.Ε , 480 ευρώ. Όσο τζιαι αν έψαξα εν ήβρα να ενοικιάσω κάπου. Ούτε κλουβί του σκύλου εν βρίσκεις να ενοικιάσεις και να μπορείς να ζήσεις με 480».

Όπως εξήγησε, στο παρελθόν είχε το σπίτι του που ενοικίαζε για να μένει με την οικογένεια του. Κάποια λάθη τον έφεραν μπροστά σε χρέη, σε διαζύγιο, καταχρήσεις και άλλα θέματα υγείας με αποτέλεσμα να βρεθεί στο δρόμο.

Πρόκειται για 41χρονο πατέρα ο οποίος, εδώ και ενάμιση χρόνο, ζει μόνος του σε άθλιες συνθήκες, σε μια παράγκα με «τσίγκους» και ξύλα, την οποία έφτιαξε ο ίδιος, δίπλα στη θάλασσα, σε μια απόμερη περιοχή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline.

«Ούτε ρεύμα έχω. Τρώω όπου έβρω από κόσμο που με βοηθά , το ίδιο και μπάνιο, ή στη θάλασσα ή σε κάποιο σπίτι που εν να με βοηθήσουν ποδά τζιαι ποτζί, μια κάμνω μπάνιο μια δεν κάμνω. Τζιαι τωρά εν σιόνι το νερό της θάλασσας , το χειμώνα πέρασα δύσκολα. Εν γίνεται να ζω άλλο έτσι. Κανονικά δεν μπορώ να δουλέψω, είμαι με ένα νεφρό , έχω και αλλά θέματα υγείας», αναφέρει ο 41χρονος, δηλώνοντας ωστόσο στο ThemaOnline πρόθυμος αν χρειαστεί να εργαστεί στα πλαίσια που του επιτρέπουν τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ενήμερο το Γραφείο Ευημερίας - Λήπτης Ε.Ε.Ε

Όσον αφορά το Γραφείο Ευημερίας, ανέφερε ότι είναι εις γνώση τους η κατάσταση του, καθώς είναι λήπτης επιδόματος εδώ και αρκετά χρόνια. Πρόσθεσε ότι λειτουργός του Γρ.Ευημερίας πριν 20 μέρες, όπως ισχυρίζεται ήρθε και έβγαλε από μακριά φωτογραφία την παράγκα που μένει και έφυγε βιαστικά ενώ μέχρι τώρα δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση από το Γρ.Ευημερίας.

Ο 41χρονος, ο οποίος είναι λήπτης του Ε.Ε.Ε ζητά όπως οι αρμόδιες υπηρεσίες τον βοηθήσουν με ένα καθαρό χώρο να μένει, μέχρι να σταθεί στα πόδια του.

Η εικόνα της Αγίας Θέκλας δίπλα από την παράγκα

Δίπλα από την παράγκα πάνω σε ένα δέντρο βρίσκεται μια εικόνα της Αγίας Θέκλας. «Αυτή την εικόνα έφερεν την μια κυρία και έβαλεν την στο δέντρο να με προσέχει. Από τότε που ήρθε τυχαία και είδε που ζω, έρχεται και ναν καλά βοηθάμε».

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top