Εντός ημέρας αναμένει αναφορά ο Ιωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως

Εντός ημέρας αναμένει αναφορά ο Ιωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως

 
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ από κλιμάκια ειδικών η εξέταση των 43 προσφυγικών πολυκατοικιών, στις οποίες υπάρχουν στατικά και κατασκευαστικά προβλήματα.

Mιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανέφερε ότι εντός της ημέρας (22/05), αναμένει αναφορά για τις πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως.

Πρόσθεσε επίσης, ότι ένας μεγάλος αριθμός πολυκατοικιών θα κατεδαφιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, γι' αυτό θα γίνουν σε αυτές μικρές επιδιορθώσεις.

Από αύριο, ανέφερε ο κ. Ιωάννου, θα αρχίσει επιτόπου ενημέρωση των ενοίκων των επηρεαζόμενων πολυκατοικιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE