Εντός ημέρας αναμένει αναφορά ο Ιωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως

Εντός ημέρας αναμένει αναφορά ο Ιωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως

 
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ από κλιμάκια ειδικών η εξέταση των 43 προσφυγικών πολυκατοικιών, στις οποίες υπάρχουν στατικά και κατασκευαστικά προβλήματα.

Mιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανέφερε ότι εντός της ημέρας (22/05), αναμένει αναφορά για τις πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως.

Πρόσθεσε επίσης, ότι ένας μεγάλος αριθμός πολυκατοικιών θα κατεδαφιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, γι' αυτό θα γίνουν σε αυτές μικρές επιδιορθώσεις.

Από αύριο, ανέφερε ο κ. Ιωάννου, θα αρχίσει επιτόπου ενημέρωση των ενοίκων των επηρεαζόμενων πολυκατοικιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE