Εντός ημέρας αναμένει αναφορά ο Ιωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως

Εντός ημέρας αναμένει αναφορά ο Ιωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως

 
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ από κλιμάκια ειδικών η εξέταση των 43 προσφυγικών πολυκατοικιών, στις οποίες υπάρχουν στατικά και κατασκευαστικά προβλήματα.

Mιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανέφερε ότι εντός της ημέρας (22/05), αναμένει αναφορά για τις πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως.

Πρόσθεσε επίσης, ότι ένας μεγάλος αριθμός πολυκατοικιών θα κατεδαφιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, γι' αυτό θα γίνουν σε αυτές μικρές επιδιορθώσεις.

Από αύριο, ανέφερε ο κ. Ιωάννου, θα αρχίσει επιτόπου ενημέρωση των ενοίκων των επηρεαζόμενων πολυκατοικιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.