Εντός ημέρας αναμένει αναφορά ο Ιωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως

Εντός ημέρας αναμένει αναφορά ο Ιωάννου για τις προσφυγικές πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως

 
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ από κλιμάκια ειδικών η εξέταση των 43 προσφυγικών πολυκατοικιών, στις οποίες υπάρχουν στατικά και κατασκευαστικά προβλήματα.

Mιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανέφερε ότι εντός της ημέρας (22/05), αναμένει αναφορά για τις πολυκατοικίες που θα κατεδαφιστούν αμέσως.

Πρόσθεσε επίσης, ότι ένας μεγάλος αριθμός πολυκατοικιών θα κατεδαφιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο, γι' αυτό θα γίνουν σε αυτές μικρές επιδιορθώσεις.

Από αύριο, ανέφερε ο κ. Ιωάννου, θα αρχίσει επιτόπου ενημέρωση των ενοίκων των επηρεαζόμενων πολυκατοικιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.