Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο με το οποίο αυτή διακομίσθη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Πρόκειται για 71χρονη μόνιμο κάτοικο Πάφου η οποία διαμένει με τον γιό της στην Πέγεια.
Σύμφωνα με την υπάρχουσα μαρτυρία είπε ο κ. Νικολάου, ενώ βρισκόταν μόνη της στην βεράντα και καθάριζε ένιωσε ζαλάδα με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει από ύψος τριών μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η 71χρονη παρουσίασε υπόταση πνευμονοθώρακα ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.
*Φωτογραφία αρχείου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Ρίχνει λάδι στη φωτιά» ο πληθωρισμός – Αυξήθηκε και η τιμή του λαδιού στην Κύπρο το 2023
«Καμπανάκι» για ελλείψεις σε πρωτότυπα φάρμακα - Από παυσίπονα μέχρι για χρόνιες παθήσεις - Αντικαθίστανται με γενόσημα
Επιτέθηκαν σε οπαδό μετά το Απόλλων-ΑΠΟΕΛ - Του έσπασαν το αυτοκίνητο και τον χτύπησαν στο πρόσωπο - Συνελήφθη 20χρονος
Εκλογές στην Ελλάδα: Τι προκαλεί ο «πολιτικός σεισμός»: Νέες κάλπες στις 25 Ιουνίου
Τα έκαναν «γυαλιά καρφιά» στη Λεμεσό – Οπαδοί της ΑΕΛ έσπασαν επτά κάμερες τροχαίας
Εικόνες ντροπής στο «Αλφαμέγα» μετά το τέλος του αγώνα -Φωτογραφίες
Έπεσε από τη σκάλα ενώ καθάριζε το σπίτι του - Σε σοβαρή κατάσταση 58χρονος